Uitgaansleven op Aruba

Aruba veranderd iedere avond in een echt paradijs voor mensen die van een bruizend uitgaansleven houden. Het uitgaansleven op Aruba bevind zich vooral rond de grotere strandhotels aan de westkust. Voor een leuke avond moet u denken aan de uitgaansgelegenheden rondom Palm- en Eagle Beach en Oranjestad.

Het uitgaansleven op Aruba is er gevarieerd, van een klein romantisch strandbarretje naar een biertentje of een echte nachtclub. Ook voor mensen die van salsa houden is dit de ideale plek, er zijn verschillende kroegen zoals de MooMba Beachbar en Cuba’s Cookin waar ze Latijns-Amerikaanse muziek draaien tot in de vroege uren.

Voor de grotere dance-feesten en energieke muziek en dj’s moet u een kijken nemen bij Confessions, hier komt vooral het jongere volk van Aruba naartoe. Voor een wat rustigere avond kunt u bij de Blue Martini Bar lekker relaxed naar lounge muziek luisteren en lekker een drankje doen.

De meeste uitgaansgelegenheden op Aruba zijn elke dag open en sommige zelfs dag en nacht. De bekendste kroegen op Aruba waar het uitgaansleven altijd bruizend is zijn onder andere de volgende;

Charlie’s Bar: Hier wordt top 40 muziek gedraaid en de bar zelf is al een bezienswaardigheid en op zich door alle mooie opgedoken spullen die overal hangen.

Charlies's bar
Charlies’s bar

Mambo Jambo: Dit is een kroeg waar vooral de lokale bevolking komt om te genieten van pop muziek. Ook kunt u hier terecht voor veel verschillende en redelijk goedkope cocktails.

Mambo jambo
Mambo jambo

Confessions: Dit is een populaire discotheek die relatief goedkoop is. Er wordt hier vooral techno en house gedraaid en de sfeer is vaak erg gezellig.

confessions
confessions

Cafe Rembrandt: Dit is een club die tot diep in de nacht doorgaat en bekend staat om haar mooie interieur. De club heeft verschillende mooie schilderijen en kroonluchters en er treden vaak bands op.

Cafe rembrandt
Cafe rembrandt

Moomba Beach Bar: Dit is een relatief kleine stand bar waar het vaak tot laat in de avond erg gezellig is. Er wordt voornamelijk pop en reggae gedraaid en de sfeer is vooral met zonsondergang echt geweldig.

moomba beach
moomba beach

Buster’s Garage Aruba: Dit is een cafe waar alle Arubanen de sportwedstrijden bekijken en is elke avond open. Ook wordt er hier regelmatig karaoke gedaan en het is er vaak gezellig druk.

Busters garage
Busters garage

Blue Martini Bar: Deze hippe en vooral luxe bar is vooral bekend om haar heerlijke redelijk goedkope cocktails en het feit dat er bijna elke avond live muziek is. Heerlijk voor een avondje uit dus.

Blue martini
Blue martini