Klimaat Aruba MAART

De perfecte zomermaanden in Aruba voor de zon, zee, strand en gezelligheid liefhebber is onder andere de maand maart.

Van de temperatuur overdag en in de avond tot het gemiddelde aantal zonneschijn en regendagen per maand is echt perfect op Aruba in maart.

Temperatuur Aruba MAART

Maart is dus een ideale maand op Aruba waarbij u de ultieme tropische strand vakantie ervaart. De gemiddelde temperatuur ligt zo rond de 30/32 graden Celsius overdag en rond de 23 graden ’s nachts. In maart is er per dag ongeveer 8/9 uur zon en zijn er gemiddeld 3/4 regendagen. Tijdens deze twee regendagen valt er gemiddeld ongeveer 6 tot 30 mm regen, wat betekent dat er dus niet of nauwelijks iets valt.

De gemiddelde temperatuur blijft dan ook tijdens een regen bui gewoon heerlijk en het klimaat wordt in de maand echt als tropisch omschreven. Wat ook heerlijk is aan het klimaat is gemiddelde zeewater temperatuur. Deze ligt zo rond de 27 graden Celsius. Dit betekent dat u zelf tot in de later uurtjes er nog voor kunt kiezen om lekker een duik in de zee te nemen. Ook hoeft u wanneer u naar Aruba gaat zeker geen lange broek mee te nemen want ook al is het een beetje bewolkt of regent het, het is alsnog niet koud. Neem dus lekker uw zomerse kleding mee die geschikt zijn voor een warm en tropisch klimaat met lekker weer en hoge temperaturen.

Druif beach

Druif beach

Klimaat Aruba tabel voor de maand maart:

Gemiddelde maximum temperatuur Gemiddelde minimum temperatuur Aantal zonuren Zeewater temperatuur Aantal dagen neerslag
32 graden 23 graden 8/9 uur 27 3/4