Klimaat Aruba APRIL

Het klimaat op Aruba is eigenlijk altijd perfect met lekkere temperaturen en bijna altijd goed weer. Dus Aruba in april kan niet meer betekenen dan het perfecte klimaat, namelijk tropisch, met geweldig weer, veel zonneschijn en heerlijke temperaturen, van 25 tot 33 graden celcius. Aruba heeft in April alle aspecten om uw zonvakantie tot een succes te maken omdat dit officieel een van de hoogseizoen maanden is op Aruba.

Temperatuur Aruba APRIL

Met de gemiddelde temperatuur overdag van zo’n 31 graden celcius overdag tot de gemiddelde temperatuur van 26 graden snachts is Aruba dag en nacht heerlijk warm. De temperatuur is heerlijk en het is in april dan ook perfect weer om heerlijk te gaan zonnen op Aruba.

Aruba heeft in april gemiddeld zo’n 9 uur zonneschijn per dag. Het fijne aan april is tevens ook nog eens dat het gemiddelde aantal regendagen per maand 2 dagen is. Tijdens deze twee dagen regen is de gemiddelde temperatuur gewoon hetzelfde, dit betekent dat de gemiddelde neerslag dan ook minimaal is. De gemiddelde neerslag op Aruba in april is dan ook 6 tot 30mm. Maar ook wanneer het regent of ‘s avonds is de gemiddelde zeewater temperatuur in april gemiddeld zo rond de 27 graden celcius. Dit betekent dat u kunt zwemmen wanneer u wilt, weer of geen weer, ochtend of avond. Ook is het fijn dat wanneer u wat langer wilt uitslapen u alsnog genoeg zonuren heeft om van te genieten omdat per dag gemiddeld 9 uur zon erg veel is. Dus zelfs nadat het een avondje laat is geworden kunt u alsnog genoeg zon pakken de volgende dag in april op Aruba.

Klimaat April

Klimaat April

Klimaat Aruba tabel voor de maand april:

Gemiddelde maximum temperatuur Gemiddelde minimum temperatuur Aantal zonuren Zeewater temperatuur Aantal dagen neerslag
32 graden 23 graden 8/9 uur 27 3