Eagle Beach, strand Aruba

Eagle Beach wordt ook wel het mooiste strand van de Caraïben genoemd en is gelegen op Aruba. Denk maar eens aan de mooie reclame spotjes die u op tv ziet met een parelmoer wit strand met een felblauwe zee en misschien een boom op de achtergrond op het strand.
Dan heeft u namelijk naar een reclame zitten kijken die gefilmd is op Eagle Beach. Op Eagle Beach staan namelijk de beroemde divi divi boom die vaak te zien is in verschillende reclame spotjes of op schilderijen. Aan Eagle Beach liggen verschillende hotelketens die ook wel de Low Rise area worden genoemd. De High Rise area is bij Palm Beach en ligt dus ten noorden van Eagle Beach.

Dat Eagle Beach de Low Rise area wordt genoemd komt doordat er aan Eagle Beach bijna geen hotels staan die hoger dan vier verdiepingen zijn. Het enige wat de hotels van het bounty strand scheidt is de kust boulevard. Het strand is dan ook een populaire bestemming onder de toeristen. Het mooie witte zand strand in combinatie met een mooie fel blauwe turquoise zee maken van Eagle Beach echt een top locatie. Wel is Eagle Beach minder druk bezocht dan Palm Beach dus het kan wat rustiger ogen.

Wanneer u ooit een keer schildpadden geboren wilt zien worden, moet u dat hier doen. Eagle Beach staat bekend om haar baby schildpadden die hier eieren komen leggen, misschien zelfs wel wanneer u er lekker ligt te zonnen.Het heeft een aantal voorzieningen rondom het strand maar niet zoveel als Palm beach.

eagle-beach-strand-aruba
eagle-beach-strand-aruba