Baby Beach, strand Aruba
Baby beach ligt gelegen ten zuidoosten van Aruba.
Niet lang geleden was Baby Beach op Aruba een tropisch strand waar bijna niemand kwam. Het strand was geheel onbedorven op een enkele bijbehorende duikshop na en in het laagseizoen was de kans groot dat u het strand geheel voor u alleen had op elk moment van de dag. Tegenwoordig is het perfecte tropische strand op Aruba door de toeristen gevonden.

Het strand wordt tegenwoordig massaal bezocht door verschillende toeristen en eiland bewoners en is ideaal voor kinderen. Hierdoor heeft Baby Beach niet alleen een bijbehorende duikshop maar in de loop van de jaren zijn er meerdere voorzieningen geplaatst zoals horecagelegenheden, cabana’s en strandbedden.

Vooral in de weekenden wanneer de plaatselijke bevolking vrij is kan het erg druk worden op het strand. Het grote voordeel van Baby Beach is dat het strand bestaat uit relatief ondiep en warm water, waardoor het perfect is voor families met kinderen vandaar ook de naam Baby Beach. De kinderen kunnen niet snel te diep gaan, het water is niet koud en de kinderen vinden het geweldig. Zo kunt u als ouders met een gerust hart uw kind laten spelen in het water.

Nog een voordeel van het heldere water is dat het perfect is om in te snorkelen. Baby Beach heeft snorkel mogelijkheden, vooral in het stuk water dat met rotsen is afgezet. Hoewel Baby Beach haar charme helaas deels is verloren door het toerisme en de commercialisering die heeft plaatsgevonden in de laatste jaren blijft Baby Beach een van de mooiste stranden van Aruba.

Baby beach strand Aruba
Baby Beach, strand Aruba