Rodgers Beach, strand Aruba

Niet ver van Baby Beach vandaan ligt het volgende strand van Aruba genaamd Rodgers beach. Ook al ligt het dicht bij Baby beach, het lijkt er niet echt op. Dit strand is dan ook minder populair onder de toeristen dan Baby beach. Dit heeft te maken met het feit dat het qua omgeving, strand, zee, schoonheid en voorzieningen niet kan winnen. Dit heeft als voordeel dat het op Rodgers beach wel een heel stuk rustiger is en dat kan voor sommige mensen erg belangrijk zijn.

Het strand dat bestaat uit het zachte witte zand gemengd met kiezels en de zee is misschien iets minder strak blauw dan andere stranden, maar valt nog zeker een tropisch strand te noemen.

Vanaf Rodgers beach heeft u een erg vreemd maar toch apart uitzicht op een groot aantal schoorstenen die bij een raffinaderij horen die in San Nicolas staat. Dit geeft Rodgers beach een contrast wat een beetje vreemd is omdat u op een rustig strand ligt en tegen een skyline van industriële gebouwen aankijkt.

Het heeft ook een kleine aanlegplaats waar de boten, voornamelijk kleine vissersbootjes, aanmeren. Dit is een leuk gezicht en al helemaal op zo’n rustige plek. Op Rodgers beach kunt u het echte Arubaanse gevoel krijgen door te kijken naar de vissers die aan het werk zijn en omdat er weinig toeristen in de omgeving zijn. Het is niet heel groot maar aangezien er niet heel veel mensen komen is dat vaak geen probleem.

Rodgers

Rodgers