Excursies Aruba

Een vakantie op Aruba kan natuurlijk niet ontbreken aan excursies. Buiten de vele restaurants en bars heeft Aruba nog veel meer te bieden.

Wanneer u Aruba geheel en simpel wilt bekijken kunt u het beste kiezen voor een ABC Jeep Safari. Hierbij kunt u kiezen uit een halve of hele dagtocht en u wordt opgehaald door een gratis gids. De Jeep Safari is met maximaal 6 personen in een open Land Rover en u kunt ook nog eens zelf de chauffeur van de jeep zijn!

Ook kunt u bij deze excursie nog een warme lunch en ongelimiteerd drank krijgen op Aruba.

jeepsafari
jeepsafari

Bent u meer van de actieve excursies? Ontdek dan Aruba door middel van een mountainbike. Er liggen verschillende wegen bedekt met zand over het gehele eiland en het terrein is voornamelijk vlak. Hierdoor kunt u op een leuke manier alle exotische terreinen van Aruba bekijken en wordt u ook niet moe van het beklimmen van steile heuvels.

Wat ook leuk is als excursie is een van de verschillende Atlantische sportvissen vangen. Zo kunt u op Aruba uw eigen boot met bemanning en zelfs een kapitein huren voor een halve of een hele dag. Hierdoor kunt u lekker in de wateren van Aruba verschillende soorten vis vangen zoals de wahoo, blue marlin, barracuda, kingfish, blackfin en nog veel meer!

Sportvissen
Sportvissen

Aruba heeft qua topografie verschillende exotische locaties die voor toeristen en voornamelijk voor de avontuurlijke mensen leuk zijn om te bekijken. Aruba heeft verschillende excursies die naar de uitdagende woestijnachtige vlakten en duinen gaan. Ook de Arikok heuvels worden vaak bezocht door middel van excursies op Aruba.

Arikok
Arikok

Toch is de beste manier om Aruba te bekijken toch als nog vanaf de zee. Er zijn op Aruba verschillende excursies zoals zeiltochten, snorkeltochten en zelfs moonlight tochten om Aruba op een hele andere manier te zien!

Uitzicht Aruba
Uitzicht Aruba

Ook heeft Aruba een vuurtoren die je kunt zien, met een mooi uitzicht over heel Aruba. Naast de vuurtoren bevindt zich ook een leuk restaurant om wat te gaan eten/drinken. Het restaurant is een toeristische trekpleister en dus aardig prijzig.