Klimaat Aruba JULI

De perfecte zomermaanden in Aruba voor de zon, zee, strand en gezelligheid liefhebber zijn de maanden maart tot en met juli. Het klimaat, weer en de temperatuur op Aruba in deze maanden is echt zo perfect als het kan zijn op Aruba.

Van de temperatuur overdag en ’s avonds tot het gemiddelde aantal zonneschijn en regendagen per maand is echt perfect op Aruba in juli.

Temperatuur Aruba JULI

In de maand juli is de temperatuur en het weer perfect om een lekker kleurtje te krijgen. De gemiddelde temperatuur overdag ligt zo rond de 33 graden Celsius. ’s Avonds ligt de gemiddelde temperatuur zo rond de 4 graden lager, dus zo’n 29 graden Celsius. Dit betekent dat het overdag erg warm en erg zonnig is. Er zijn dan ook gemiddeld zo’n 10 uren zonneschijn op Aruba. Dit betekent dat de gemiddelde temperatuur van het zeewater dan ook erg hoog ligt in juli, zo rond de 29 graden Celsius.

Voor verkoeling moet u toch echt even wat anders vinden dan de zee op Aruba. Het weer is gemiddeld erg goed op Aruba. Er zijn gemiddeld zo’n 5 regendagen per maand en er valt ongeveer 31 tot 60 mm regen. Dit is echt minimaal en de regen valt vaak nog ‘s avonds ook. Deze maand heeft samen met de maand augustus de meeste zonuren op Aruba per jaar. Wanneer u thuis wilt komen met een kleurtje is een vakantie naar Aruba in deze maand dus sterk aan te raken in verband met de hoge temperaturen en het heerlijke weer.

zonsondergang

zonsondergang

Klimaat Aruba tabel voor de maand juli:
 

Gemiddelde maximum temperatuur Gemiddelde minimum temperatuur Aantal zonuren Zeewater temperatuur Aantal dagen neerslag
33 graden 24 graden 10 uur 29 5/6